| Een vorige editie van het Kunstenfestivaldesarts.

Ticketverkoop Kunstenfestival neemt vliegende start

© BRUZZ
03/04/2024

Woensdag ging de ticketverkoop van start voor het Kunstenfestivaldesarts. Kaartjes blijken alvast zeer in trek: na enkele uren was een vierde van de tickets al verkocht. Het internationale podiumkunstenfestival gaat op 10 mei van start.

De 29e editie van het Kunstenfestivaldesarts staat in het teken van verbinding. “We moeten kunstenaars horen uit de hele wereld die nieuwe ideeën en nieuwe vormen van kunst binnenbrengen," zei artistiek directeur Dries Douibi eerder tijdens de voorstelling van het internationale podiumkunstenfestival.

Tijdens het festival komen verschillende internationale kunstenaars aan bod die in ons land verblijven. Onder hen Lia Rodrigues, die voor de gelegenheid een samenwerking aangaat met Zinneke Parade. Andere aanwezigen zijn onder andere choreografe Anne Teresa De Keersmaeker, regisseur en kunstenaar Lukasz Twarkowski, en de uit Lumumbashi afkomstige fotograaf Sammy Baloji.

Deze woensdagvoormiddag begon de ticketverkoop, en die nam meteen een vliegende start. Na enkele uren stond de teller op meer dan zevenduizend verkochte tickets, een vierde van het totale aantal. Dat is een record, aldus de organisatie. Het festival vindt plaats van 10 mei tot en met 31 mei.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni