In april opent 'babyspa' Babytwins de deuren in Ganshoren. Dit wordt de eerste plek in Brussel waar baby's watertherapie kunnen volgen. "Een ontspanningsmoment en qualitytime voor de ouders en hun baby's, dat is het doel."

Vanaf 14 april kunnen baby's watertherapie volgen in Ganshoren. Babytwins, een 'spa' voor baby's, opent er dan de deuren. Dat meldt La Dernière Heure. "Studies tonen aan dat baby's te weinig bewegen en hun motorische ontwikkeling te traag gaat", legt initiatiefneemster Gislaine Silva uit.

Baby's en kinderen tot zeven jaar zullen in het kuuroord terechtkunnen voor een therapeutisch bad. Naargelang de leeftijd van het kind hoort daar ook een massage, relaxerende muziek of aromatherapie bij.

De ouders zullen de sessies steeds bijwonen. "Dat is belangrijk. Zo wordt de band met het kind versterkt", aldus Silva. "Het doel is om een ontspanningsmoment en qualitytime voor ouders en kinderen aan te bieden."

Inschrijven is sinds enkele dagen mogelijk. "Er zijn al 140 kinderen ingeschreven", zegt Silva. Een sessie van 45 minuten kost 49 euro.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: actua, spa, kuuroord, watertherapie, baby

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni