Gezien: Manneken Pis draagt RWDM-shirt

© GR/BRUZZ
| Burgemeester van Molenbeek Françoise Schepmans, Brussels schepen van Cultuur Karine Lalieux en RWDM-voorzitter Thierry Dailly voor Manneken Pis.

Brussels bekendste inwoner heeft vandaag een voetbalshirt van RWDM gekregen van supportersclub Osseghem Side, in aanwezigheid van verschillende politici waaronder burgemeester Philippe Close (PS).

Manneken Pis is vandaag toe aan zijn 1015de kostuum. Hij draagt nu de kleuren van voetbalclub RWDM, momenteel derde in de eerste amateurklasse.

Het plassend beeldje kreeg het RWDM-shirt van supportersclub Osseghem Side. Naast RWDM-voorzitter Thierry Dailly, waren ook burgemeester van Brussel-Stad Philippe Close (PS), burgemeester van Molenbeek Françoise Schepmans (MR) en Brussels schepen van Cultuur Karine Lalieux (PS) aanwezig op de overhandiging.

rwdm
© Karine Lalieux/Twitter
| Het nieuwe voetbalshirt van Manneken Pis.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar nieuws@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?