Gezien: opnieuw auto vast op tramsporen Zuidstation

© PolCon - Politiecontrole

Donderdagmiddag heeft een auto zich vastgereden op de tramsporen aan het Zuidstation. Het tramverkeer werd er in totaal zo’n twintig minuten door onderbroken.

De chauffeur had zich vergist van tunnel en is dan de tramsporen opgereden, laat An van Hamme van de MIVB weten. De auto is weggetakeld door een vrachtwagen van de MIVB. In totaal was het tramverkeer van tram 81 en 82 bijna een halfuur onderbroken.

Het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Ongeveer drie maanden geleden reed een andere chauffeur zich ook al vast in de tramtunnel aan het Zuidstation. Vorig reed slaagde een andere chauffeur erin om van de premetrohalte Albert tot aan het Zuidstation door te rijden.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar nieuws@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?