Herstellingswerken op schema, treinverkeer donderdag weer normaal

© PhotoNews

Het treinverkeer rond Brussel verloopt vanaf donderdagochtend als alles goed gaat weer normaal. Dat melden NMBS en Infrabel.

Woensdag rijden er opnieuw minder treinen, nadat dinsdagochtend brand was ontstaan in Brussel-Noord. De NMBS kondigde eerder op dag aan dat ze tijdens de avondspits vijftien P-treinen wilde laten rijden en enkele IC-treinen hebben extra stops.

De avondspits verloopt normaal, met het aangepast vervoersplan, aldus Infrabel en NMBS. "We bouwen stelselmatig op. Enkele treinen, zoals de IC-treinen naar Antwerpen rijden nog niet," zegt NMBS-woordvoerder Bart Crols.

Infrabel meldt nog dat de herstellingswerken op schema zitten. "We hebben nog heel de dag en nacht nodig voor de nodige herstellingswerken en controles, maar normaal gezien zijn die donderdagochtend afgerond," zegt Infrabel-woordvoerder Frédéric Petit.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?