Cannabisplantage ontdekt tijdens huiszoeking in Brussel

© Chris Verhaeghe
20/02/2024

Bij een politiehuiszoeking in verband met een onderzoek naar een prostitutienetwerk, hebben politieagenten een onverwachte ontdekking gedaan: ze troffen een cannabisplantage aan. Tijdens de operatie werd een kilogram marihuana in beslag genomen en werd één persoon gearresteerd.

De recherche van de Brusselse politie voert al een tijdje een onderzoek naar een prostitutienetwerk dat actief is in de hoofdstad. Afgelopen dinsdag vielen speurders binnen op een adres in de Clovislaan, waar een plantage met negen cannabisplanten werd ontdekt. "De plantage was professioneel ingericht met al het nodige materiaal," klinkt het bij de politie.

Ter plekke kon de politie één verdachte arresteren. De man is reeds gekend voor drugsfeiten en kreeg na verhoor een dagvaarding in handen. De man zal zich binnenkort via de snelrechtprocedure moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank. Speurders namen ook 928 gram marihuana in beslag die werd aangetroffen in het appartement. Intussen loopt het onderzoek naar het prostitutienetwerk nog steeds verder.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni