Ook hinder voor auto's en treinverkeer door rukwinden

© BRUZZ
| Mettewielaan

Door een omgevallen boom is de Brusselse binnenring ter hoogte van Leonard en Groenendaal afgesloten. En tussen Leuven en Brussel rijden er geen treinen. In heel België is het treinverkeer zwaar verstoord.

Door een omgevallen boom is de Brusselse binnenring ter hoogte van Leonard en Groenendaal afgesloten. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Ook tussen Leonard en Itter wordt de ring in beide richtingen afgesloten.

Door de omgevallen bomen ontstaan er files. Vanuit Gent en Limburg rijdt het verkeer best via Antwerpen naar de andere kant van Vlaanderen. Bestuurders op de binnenring moeten omrijden via de buitenring via het knooppunt St.Stevens Woluwe. Ook in het centrum van Brussel zijn files mogelijk door omgevallen bomen.

Daarnaast is het treinverkeer zwaar verstoord. Door isolatiemateriaal op de sporen is er geen treinverkeer tussen Brussel en Leuven. In Sint-Agatha-Berchem was het treinverkeer kort onderbroken, maar daar is de situatie weer hersteld.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?