Opschorting voor diefstal in boetiek van Fellaini

HD
© Belga
10/04/2019

De correctionele rechtbank van Brussel heeft woensdagnamiddag opschorting verleend aan drie van de vier mannen die werden beschuldigd van een diefstal in een boetiek van de familie van voetballer Marouane Fellaini. De vierde kwam er vanaf met een schuldigverklaring.

De rechtbank diskwalificeerde de feiten en verleende opschorting van uitspraak aan Aleksandar S., Oussama A. en Mohamed G. De vierde beklaagde, Abdellah E.M., kreeg de gunst van een eenvoudige schuldigverklaring.

De vier mannen stonden voor de strafrechter terecht voor de diefstal van kleding ter waarde van 235.000 euro in de luxeboetiek Privilège MF (MF voor Marouane Fellaini), die door de voormalige Rode Duivel en zijn vader Abdellatif Fellaini werd opgericht.

De diefstal in de zaak aan de Grasmarktstraat in Brussel vond plaats in 2014. Aleksandar S. was er de zaakvoerder die door de familie Fellaini zelf was gekozen. De drie andere daders, Oussama A., Abdellah E.M. en Mohamed G., werden kort na de feiten ingerekend.

Zij beschuldigden vervolgens de winkelmanager ervan de opdrachtgever te zijn. Aleksandar S. gaf tijdens de zitting toe de diefstal te hebben georganiseerd. Hij verklaarde dat hij niet meer overweg kon met de druk van de Fellainis.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: actua , Marouane Fellaini , Brusselse correctionele rechtbank

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni