| Op de autocatwalk werd met blitse supercars geparadeerd.

Brussels Auto Show lokt 122.000 bezoekers

© Belga - BRUZZ
22/01/2024

De voorbije dagen hebben 122.000 mensen de 'Brussels Auto Show' in Brussels Expo bezocht. Dat zegt de Nederlandse organisator 402 Automotive.

Ronald van den Broek, CEO van de Brussels Auto Show, is tevreden. "We hadden gehoopt op 100.000 bezoekers", zegt hij. Vooral de "catwalk" in Paleis 5 viel in de smaak, klinkt het. Daar passeerden supercars en hypercars van verschillende merken. Ook enkele auto-Youtubers tekenden present.

Met de Brussels Auto Show wil de Nederlandse eventorganisator 402 Automotive het gat vullen dat ontstond na het einde van het Brusselse Autosalon. De honderdste en laatste editie vond plaats in januari 2023.

De Brussels Auto Show, georganiseerd door 402 Automotive, richt zich meer op autoliefhebbers dan op autokopers. Ronald van den Broek, de directeur van 402 Automotive, belooft een autoshow vol beleving en entertainment.

In tegenstelling tot het Autosalon worden er niet alleen auto's, maar ook motoren, trucks en vans tentoongesteld. Bovendien beschikt het evenement over een sterk netwerk van nicheautobouwers in het hyper- en supercarsegment, aldus de organisator. Volgend jaar in januari vindt het evenement opnieuw plaats.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni