Rupture: Brusselse jongeren oog in oog met zichzelf in de Spaanse Pyreneeën.

| Rupture: Brusselse jongeren oog in oog met zichzelf in de Spaanse Pyreneeën.

Documentaire 'Rupture' in première op BRUZZ tv

06/05/2024
Updated: 09/05/2024 21.57u

Na een succesvolle première op het filmfestival Docville, vertonen we de BRUZZ-documentaire Rupture deze week ook op BRUZZ tv.

In deze documentaire volgen filmmakers Zohra Benhammou en Younes Haidar vijftien jongeren uit de geplaagde Peterboswijk in Anderlecht tijdens een trektocht door de Spaanse Pyreneeën. Die tocht wordt jaarlijks als een overgangsritueel georganiseerd door jeugdwerking D'Broej.

Wie er in maart niet bij was op de twee uitverkochte premièrevertoningen op het filmfestival Docville in Leuven, krijgt deze week de kans om Rupture bij BRUZZ tv zelf te ontdekken. De film wordt zowel op donderdag als op zondag uitgezonden. Wie geen tv heeft, kan gelijktijdig via de livestream op bruzz.be kijken.

Uitzending Rupture op BRUZZ tv en op bruzz.be:

  • donderdag 9 mei om 22u en om 23u
  • zondag 12 mei om 20u

Bij de uitzending van donderdagavond om 21u kampten we met technische problemen, waardoor er geen geluid te horen was. Onze oprechte excuses.

Rupture

Rupture, de eerste BRUZZ-documentaire, brengt het verhaal van 15 jongeren uit de Brusselse Peterboswijk in de Spaanse Pyreneeën. De film gaat op 22 maart in première op het filmfestival Docville.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni