| Claudio Caçapa en Igor De Camargo.

RWDM zet coach Claudio Caçapa aan de deur, De Camargo neemt tijdelijk over

© Belga
11/02/2024

Enkele uren na de zware 0-4 thuisnederlaag tegen landskampioen Antwerp, op de 25e speeldag in de Jupiler Pro League, heeft RWDM zijn hoofdcoach Claudio Caçapa en T2 Anderson Luiz dos Santos Valinas ontslagen, zo maakte de club zondagavond bekend. Voormalig Rode Duivel Igor De Camargo neemt tijdelijk over, in afwachting van de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer.

"We willen Claudio en Anderson bedanken, die de afgelopen weken nog probeerden oplossingen te vinden om onze resultaten te verbeteren", klinkt het bij CEO Gauthier Ganaye.

"We hebben nu nog vijf wedstrijden te gaan om te proberen de play-downs te vermijden en we hebben besloten dat er nu een verandering nodig is om een nieuwe visie en energie te brengen. Igor zal als interim-coach fungeren totdat een nieuwe T1 is aangesteld. Hij kent onze competitie en onze club goed, en werkt al sinds het begin van het seizoen met onze spelersgroep."

RWD Molenbeek kon sinds medio december en de 3-0-zege tegen STVV niet meer winnen in de competitie. Van de laatste zeven competitiewedstrijden werden er zes verloren, enkel tegen Standard kon een punt gesprokkeld worden. Met nog slechts vijf speeldagen te gaan voor het einde van de reguliere competitie zijn de Brusselaars weggezakt naar de op twee na laatste plaats.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek , Sport , RWD Molenbeek , Claudio Caçapa , trainersontslag , Igor De Camargo

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni