DVLKO

| Het incident vond plaats in de Aarschotstraat.

Man zwaargewond na vechtpartij in Aarschotstraat

© BRUZZ
11/05/2024

Vrijdagavond trof de politie in de Aarschotstraat een zwaargewonde man aan. Het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet meer in levensgevaar. Het parket is een onderzoek gestart. Dat bevestigt de politiezone Brussel Noord.

De zwaargewonde man werd vrijdagavond omstreeks 19.10 uur aangetroffen door agenten van de politiezone Brussel Noord in de Aarschotstraat. Hij had verwondingen in het gezicht opgelopen na een vechtpartij met een andere persoon. Volgens onze informatie zou er sprake geweest zijn van een steekincident, maar dat kan de politie niet bevestigen.

“Toen de politie-inspecteurs ter plaatse kwamen, verleenden ze onmiddellijk eerste hulp”, zegt een woordvoerder van de politie. Het slachtoffer, een meerderjarige man, werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Hij verkeert ondertussen niet langer in levensgevaar.

De vermoedelijke dader wordt momenteel gezocht door de politie. Ook het parket is een onderzoek gestart. "In het belang daarvan zal dit weekend geen verdere commentaar gegeven worden", klinkt het nog.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni