Politie zoekt daders van gewelddadige overval in Laken

© BRUZZ
26/03/2024

De federale politie is op zoek naar de daders van een gewelddadige overval in de Pagodenlaan in Laken op 1 juni 2022. De politie verspreidt beelden van een man en een jonge vrouw.


Op 1 juni 2022 rond 23.30 uur pleegden twee personen een gewelddadige overval in de Pagodenlaan in Laken.

Een man parkeerde zijn voertuig op de parkeerplaats van zijn appartement. Toen hij uit zijn auto stapte, stormden twee gewapende personen op hem af. Ze bedreigden hem met een pistool en dwongen hem zijn bankkaarten, de geheime codes en zijn mobiele telefoon af te geven.

Het slachtoffer werd vervolgens vastgebonden, overgoten met benzine en opgesloten in de koffer van zijn auto.

Vier uur na de feiten probeerde een man, vergezeld van een jonge vrouw, geld af te halen met de kaart van het slachtoffer aan de Gentsesteenweg in Sint-Jans-Molenbeek.


De man die geld probeerde af te halen is slank gebouwd en heeft een baard.
Op het ogenblik van de feiten droeg hij een lichtgekleurde trainingsbroek, een mouwloze gewatteerde jas, een hoed en een lange blauwe sjaal.

De jonge vrouw is slank gebouwd en heeft donker haar. Op het ogenblik van de feiten droeg ze een lichtgekleurde broek met een patroon, een groene hoodie en een wit jasje.
Ze had ook een zwarte schoudertas bij zich.

Wie deze personen herkent of meer informatie heeft over de feiten, kan contact opnemen met de politie via opsporingen@police.belgium.eu of via het gratis nummer 0800 30300.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni