Anderlechtse leerkrachten maken lockdown-cover van I Will Survive

© Atheneum Anderlecht via Facebook
| De leerkrachten van het GO! Atheneum Anderlecht halen hun zangkunsten boven om de leerlingen te motiveren tijdens de lockdown.

De leerkrachten van het GO! Atheneum in Anderlecht willen hun leerlingen een hart onder de riem steken tijdens de lockdown met een ludieke meezinger. Ze besloten een cover te maken van de hit 'I Will Survive', aangepast aan deze quarantainetijden.

"Het is geen complot, blijf in uw kot. Hot hot!" Gesluierd met boa's en discohoedjes halen 17 leerkrachten van het atheneum in Anderlecht alles uit de kast om hun leerlingen te entertainen in coronatijden.

Het idee kwam van drie collega's die zin hadden om wat muziek te maken nu ze thuis moeten blijven. Samen met de andere leerkrachten schreven ze een nieuwe songtekst op het liedje I Will Survive. Het resultaat is te zien via de Facebookpagina van de school.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?