Gezien: Closes kapper in de bloemetjes

© Philippe Close
| José (helemaal links), de kapper van 'Coiffeur Nicolas'

40 jaar al ziet kapper José prominente klanten over de vloer komen. Vandaag werd hij in de bloemetjes gezet op het stadhuis.

Het was Philippe Close die de foto’s op twitter gooide. Close (“Ja ik heb een kapper en ik verbied u te lachen” in de Franstalige versie) poseert er naar eigen zeggen samen met alle klanten van José. Op het beeld herkennen we onder meer Brussels parlementsvoorzitter Charles Picqué (PS) en zijn partijgenote en Brussels schepen Karine Lalieux.  Vooraan staan de ouders van het feestvarken prominent in beeld.

José kreeg voor zijn veertig jaar kappersbestaan een receptie, een medaille en een diploma.

Coiffeur Nicolas is een instituut in het centrum van Brussel. José was eerder ook al de kapper van Freddy Thielemans en diens voorganger François-Xavier de Donnea, vernemen we. De kapperszaak is dan ook strategisch gelegen in de Steenstraat, op een zucht van zowel stadhuis als parlement.

 

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar nieuws@bruzz.be gestuurd.
Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?