Gezien: deelstepgebruiker bolt door Hallepoorttunnel

© PhotoNews
| De elektrische deelsteps van Lime in Brussel (archiefbeeld).

Een autobestuurder filmde zondag via een dashcam hoe een deelstepgebruiker op z'n dooie gemak door de Hallepoorttunnel rijdt. Levensgevaarlijk, vond ook de automobilist die het filmpje op Facebook plaatste.

Heel erg snel mogen bestuurders niet rijden in de Hallepoorttunnel, waar een trajectcontrole sinds 1 juni toekijkt op de maximale snelheid van 50 kilometer per uur. Maar trage chauffeurs kunnen ook gevaarlijk zijn.

Met zijn beperkte maximumsnelheid van 25 kilometer per uur bewees onderstaande deelstepgebruiker dat eens te meer. De man reed achteloos door de Hallepoorttunnel, waardoor verraste autobestuurders plots moesten uitwijken.

Een automobilist legde de levensgevaarlijke taferelen vast via een dashcam en deelde het filmpje op de Facebookpagina Alertes Contrôles De Police - Infos Bruxelles. Daar wordt het gretig opgepikt. Kids, don’t try this at home!

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar redactie@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?