awel merci

Gezien: lantaarnpalen midden op nieuw fietspad

© Sandra Pecquet via Facebook
| De lantaarnpalen staan in het midden van het fietspad.
Updated: 05-04-2019 - 16:05

Ter hoogte van Greenbizz in Laken staan enkele lantaarnpalen midden op wat een fietspad lijkt. Het kabinet van bevoegd schepen Bart Dhondt (Groen) laat weten dat het om een werf gaat, die ontoegankelijk is voor fietsers. De lantaarnpalen worden nog weggehaald, waarna het fietspad gegoten wordt.

Door de komst van bedrijvencentra Byrrh en Greenbizz verdiende de Dieudonné Lefèvrestraat in Laken een grondige make-over. Zoals dat hoort werd ook het voetpad onder handen genomen en kreeg de straat ook een afgescheiden fietspad.

De nog af te werken strook wordt recht in het midden doorboord door lantaarnpalen. "Maar die gaan weg, waarna het fietspad gegoten wordt", klinkt het bij het kabinet van bevoegd schepen Dhondt.

Correctie: in een eerdere versie leek het alsof de palen te midden van een gebruikt fietspad stonden. Dat klopt niet, de werken zijn nog volop aan de gang.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar redactie@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?