Brussel Helpt: schuif mee aan tafel voor DoucheFLUX

Launch campagne Brussel Kiest tvv Doucheflux op 7 oktober 2019 Launch campagne Brussel Kiest tvv Doucheflux op 7 oktober 2019
© BRUZZ
| De lancering van de campagne Brussel Kiest ten voordele van Doucheflux op 7 oktober 2019.
© BRUZZ
| De lancering van de campagne Brussel Kiest ten voordele van Doucheflux op 7 oktober 2019.

Met 'Brussel Helpt' zamelt BRUZZ opnieuw geld in voor het goede doel. Dit jaar gaan de inkomsten van de Grootste Spaghettislag naar daklozenorganisatie Doucheflux. Op zaterdag 30 november kan je op diverse locaties in Brussel mee een potje komen koken of aan tafel aanschuiven om Doucheflux duwtje in de rug te geven.

Doucheflux biedt sinds 2017 sanitaire dienstverlening en een hele waaier aan steun aan de meest hulpbehoevenden van Brussel. De organisatie wil aan mensen “waardigheid, energie en zelfvertrouwen” geven. De keuze voor Doucheflux was dus snel gemaakt.

Hoe doe je dat, deelnemen aan de Grootste Spaghettislag ter wereld? Wie spaghetti wil bereiden, kiest zelf hoeveel porties hij of zij aanbiedt. De spaghetti ’s worden verkocht tussen 12 en 14 uur ‘s middags en 18 en 21 uur ’s avonds. Een spaghetti kost 10 euro. Wie kookt neemt de onkosten op zich, de hele opbrengst gaat dus integraal naar Doucheflux. Er zijn ook halal en veggie opties beschikbaar.

Op voorhand inschrijven

Eters en koks worden aan elkaar gekoppeld via Brusselhelpt.be. Het is dus heel belangrijk om je op voorhand in te schrijven. De dag zelf nog aan tafel aanschuiven kan niet. Tussen de koks zitten er een paar ‘speciallekes’. Zo zal Les Filles, een restaurant in het centrum, spaghetti maken en kunnen de gasten nadien naar een speciale nocturne in het Belvue-museum.

Steun Brussel Helpt ten voordele van DoucheFLUX. Neem op zaterdag 30 november 2019 deel aan de Grootste Spaghettislag ter Wereld en maak of eet spaghetti met al je vrienden! Schrijf je in via brusselhelpt.be

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?