| "Ik pleit voor een overkapping van de Ring ter hoogte van het Laarbeekbos; meer bomen in de straten en nóg meer parkjes waar jong en oud even op adem kan komen", zegt Joris Poschet.

CD&V Jette maakt kandidaten voor gemeenteraad bekend

VT
© BRUZZ
04/06/2018

Traditiegetrouw bestaat de Lijst van de Burgemeester (LBJette) uit CDH’ers, CD&V’ers en onafhankelijken. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober zullen er drie CD&V-politici op de lijst staan.

logo Brussel Kiest 2018

Huidig OCMW-voorzitter Brigitte De Pauw staat op plaats 4, gemeenteraadslid Joëlle Electeur krijgt plaats 10 en Vlaams Volksvertegenwoordiger en Senator Joris Poschet kandideert op de 21ste plaats.

Op de lijst staan ook 10 CDh’ers en 24 onafhankelijken. “Daarmee is de LBJette dé lijst van de geëngageerde Jettenaar, die bottom-up aan een steeds beter Jette wil bouwen,” aldus de CD&V'ers.

De christendemocraten trekken met de slogan Jette – groen & sociaal, proper & veilig naar de kiezer. “Jette telt 117 hectare groen en die moeten we beschermen. Ik pleit voor een overkapping aan de ring ter hoogte van het Laarbeekbos, meer bomen in de straten en nóg meer parkjes waar jong en oud even op adem kan komen,” aldus Poschet. Ook de huidige schepenen van Leefmilieu (CDH) en Mobiliteit (Groen) vragen een overkapping van de snelweg.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Jette , Kiest 2018: Jette , Brussel Kiest 2018 , Joris Poschet , Brigitte De Pauw , Joëlle Electeur

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni