Op de dansvloer van Paradise City: "Naar het einde toe gaan we knallen"

01/07/2022
Updated: 01/07/2022 16.48u

Op de site van het Kasteel de Ribaucourt in Perk staan alle podia klaar om er dit weekend een horde nationale en internationale dj’s te ontvangen. Vijf stages zullen drie dagen lang de beste dance muziek blazen. BRUZZ zendt zijn feestbeesten uit en brengt verslag uit van de openingsdag. Volg het mee hieronder of luister vanaf 16u naar onze radio.

De organisatie is in handen van een team Brusselaars. Zij nodigen ook elk jaar Brusselse organisaties uit om de line-up mee in te vullen. Zo zijn partyconcepten Rebel, Under My Garage en Play Label van de partij, samen met Brusselaars Mambele, Zouzibabe, Sara Dziri, Fatoosan en Alfred Anders. Zij staan naast internationele toppers als Dixon, Levon Vincent, Axel Boman, Kittin & The Hacker, Hunee en vele anderen.

Sinds begin dit jaar mag Paradise City ook de titel van ‘duurzaamste festival ter wereld’ op zijn conto schrijven. Dit jaar wordt er ook nog extra geïnvesteerd in nachttreinen, elektrische shuttles en recyclage. Zo wordt het dit weekend ook een ecologisch feestje.

Melina volgt op onze radiozender vanaf 16u het festival met je mee. Bekijk hieronder video's en reportages van de eerste festivaldag!

De eerste bezoekers komen toe, gepakt en gezakt. Deze jonge mannen maken zich klaar voor drie dagen feest.

Op een festival vind je ook altijd mensen met een bijzondere job. Zoals deze vriendelijke medewerker die voor je klaar staat, euh ... zit.

Er wordt al duchtig gedanst op Paradise City. Zoals deze man die al ettelijke jaren ervaring heeft. Hij stond als eerste op de dansvloer van de 'Hidden Paradise'-stage die door Giegling gehost wordt. "Voor kwaliteit moet je hier zijn", verklapt hij ons.

Trance is weer helemaal terug! Daar komen ook deze jongens uit Glabbeek voor. "Wij zijn hier om te dansen. En straks wordt het hier nog harder!"

BRUZZ-resident dj Mambele mocht het festival openen. Robbe vraagt eens hoe duurzaam Mambele zelf juist is.

De mooie omgeving van het Kasteel de Ribeaucourt spreekt al tot de verbeelding, maar evengoed de menukaart. Op het festival eet je bijna uitsluitend vegetarisch, zoals bij deze Vietnamese foodtruck.

Bootje varen op de vijver van het domein van Perk, het is een optie. Al moet je ook weten hoe je weer moet aanmeren.

Gille De Bruyker van Paradise City: "onze doelstelling is steeds om de ecologische voetafdruk van het festival zo laag mogelijk te houden en daar doen we heel wat inspanningen voor".

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Ice , Muziek , Paradise City , paradise city festival , Kevin Mambele , Rebel , play label

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni