| Boterhammen In Het Park keert terug naar het Warandepark.

Pommelien Thijs, Laïs en LeBlanc op 'Boterhammen In Het Park'

RF
© BRUZZ
02/06/2023

Het gratis zomerfestival Boterhammen In Het Park keert eind augustus terug naar het Warandepark in Brussel. Organisator Ancienne Belgique heeft vrijdag de eerste namen bekendgemaakt.

Van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september vindt het gratis zomerfestival Boterhammen In Het Park plaats in het Warandepark.

De Nederlandse singer-songwriter Spinvis bijt maandag de spits af, met zijn nieuwste album Be-Bop-A-Lula. Ook op het podium diezelfde dag: De Belgisch-Rwandese Porcelain id.

Dinsdag is het dan aan Brusselse rapper LeBlanc, ook bekend als host van het radioprogramma ‘Moedertaal’ op BRUZZ Radio, waar elke week Nederlandstalige rap in de kijker wordt gezet. Diezelfde dag belooft Ancienne Belgique een verrassingsact.

Woensdag treedt Pommelien Thijs op en ook Ysmé. Vieze Meisje brengt donderdag een mix van pop, performance, humor en rave. Ook Singer-songwriter S10 treedt donderdag op. Vrijdag sluit het festival af met twee namen: Frank Vander linden en Laïs.

Dit jaar strijkt ook’ Bar Chaud’ neer in het Warandepark: een nieuwe hangoutplek, waar je iedere dag iets kan beleven, zoals een graffitiworkshop of een yogasessie.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Cultuurnieuws , Ice , Boterhammen in het Park , Ancienne Belgique , Festival

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni