Deuren van Bozar blijven open ondanks verstrengde maatregelen

© Yannick Sas

Het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten Bozar meldt dat haar deuren gewoon open blijven voor het publiek, ondanks de verstrengde coronamaatregelen voor de cultuursector. De tentoonstellingen blijven toegankelijk en de andere activiteiten gaan door met de opgelegde maximumcapaciteit van 200 personen.

De tentoonstellingen van Bozar zijn nog steeds toegankelijk voor alle bezoekers. Een ticket reserveren kan online via de website en gebeurt net zoals in de afgelopen maanden in tijdslots.

Momenteel lopen er heel wat tentoonstellingen zoals Danser Brut, Hotel Beethoven, Galerij der Toekomsten, Next Generation, Please!, Starts Prize '20, Philippe Vandenberg 'Molenbeek', Ana Torfs 'The Magician & the Surgeon' en vanaf 30 oktober ook Facing Van Eyck, waarbij er op digitale wijze tot in detail wordt ingegaan op het uitzonderlijke oeuvre van Jan van Eyck.

Bij alle andere activiteiten zoals bijvoorbeeld concerten en filmvoorstellingen wordt geval per geval bekeken of het mogelijk is om ze te laten doorgaan met een maximale capaciteit van 200 personen.

Bozar roept het publiek op om haar website goed in de gaten te houden, want daar verschijnt de meeste actuele informatie en wordt aangekondigd of bepaalde voorstellingen of concerten worden ontdubbeld, uitgesteld of geannuleerd. Wanneer een evenement wordt uitgesteld of geannuleerd, worden de tickethouders zo snel en zo goed mogelijk geïnformeerd via e-mail.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?