eindejaar 2019

Luana Difficile blikt terug op 2019

© Peter Detailleur
| Luana Difficile

Tradities zijn er om in ere te houden. En dus leggen we onze BRUZZ-stemmen en -gezichten vijf eindejaarsvragen voor. Vandaag: radiopresentatrice Luana Difficile.

  • De place to be:

​Ik blijf Parckfarm een heel fijne plek vinden in Brussel. Omdat je in het groen zit en toch de stad voelt door de typische Brusselse skyline in de achtergrond. Het is vooral in de zomer een leuke ontmoetingsplek waar veel verschillende Brusselaars samenkomen. Ik ben ook fan van het concept dat je twee stadsdelen verbindt door een park.

  • Brusselaar van het jaar:

​De ontdekking van dit jaar was voor mij toch wel Lous and The Yakuza. Ik ben benieuwd wat zij volgend jaar nog zal brengen want wat ze tot nu toe heeft laten zien vind ik al erg straf en vernieuwend.

  • Moment van het jaar:

De nachttrein naar Wenen. Hopelijk komen er in 2020 eindelijk heel wat bestemmingen bij!

  • Mijn tip:

​Pik eens een evenement mee van Le Monde en 183 assiettes. Dat is een concept waar ze elke maand een andere origine die vertegenwoordigd is in Brussel, in de kijker zetten. Ze organiseren dan een evenement waar ze je de keuken (met recup food), kunst en muziek van die cultuur laten ontdekken op onverwachte Brusselse locaties.

  • Wat wens je Brussel volgend jaar toe?

​Laat die hoek er maar af zodat we je achter elke hoek kunnen blijven ontdekken.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?