BRUZZ eet Brussels: Italiaanse pizza en bier van Cantillon bij PastaMadre

Bekijk ook de afspeellijst: donderdag 5 november 2020

Nu de cafés en restaurants gesloten moeten blijven tijdens deze tweede coronagolf, verliezen ondernemers heel wat inkomsten. Met #ikeetBrussels wil BRUZZ lokale Brusselse restaurants in de kijker zetten. Afhalen kan namelijk nog wel, dus nemen onze redacteurs je mee naar hun favoriete restaurant in de buurt.

BRUZZ-reporter Maarten Verdoodt bijt letterlijk de spits af en bezoekt PastaMadre op het Rouppeplein.

Pasta, pizza en 'craft beer', de combinatie ligt niet voor de hand, maar toen brouwers Jean en Nathalie van Cantillon en Andy, Jean enNoé van Moeder Lambic voor het eerst de pizza's van Francesco en Margie proefden was het voor hen meteen duidelijk dat het toch zou werken.

In 2019 openden de ondernemers hun restaurant dat ambachtelijke pizza's en bieren samenbrengt. Ook tijdens de lockdown kun je er heerlijke pizza's bestellen en afhalen. Maarten koos de pizza 'comté partiro' voor 16 euro en nam er ook nog een fles geuze van Cantillon bij.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?