| De initiatiefnemers halen de mosterd uit Japan (zie foto).

Crowdfundingcampagne voor bierspa aan Madou

TDN
© BRUZZ
20/05/2020

Vanaf het najaar kan de Brusselaar in een houten jacuzzi een uur heerlijk baden in een blond Belgisch bier. De initiatiefnemers lanceren een crowdfunding om hun revolutionaire bierspa aan de Kleine Ring aan Madou uit de grond te stampen.

Het idee om een bierspa te openen komt overgewaaid uit Japan. Het concept is eenvoudig. Gasten kunnen zich een uur ontspannen in een houten jacuzzi, een zogenaamde ofuro. Die is gevuld met natuurlijke ingrediënten en een blond Belgisch bier van hoge kwaliteit. De bezoekers kunnen van datzelfde bier ook proeven, want beschikken over een persoonlijke tapkraan.

"Bier is rijk aan actieve enzymen en vitamines, met name vitamine B. Het verzacht de huid en geeft het haar een extra glans. Bovendien verkwikt een bierbad lichaam en geest, verbetert het de bloedsomloop en verwijdert het gifstoffen. En het is ook erg rustgevend", zegt bezieler Ben Biebuyck.

Het oorspronkelijke idee was om slechts een kamer te installeren met 3 dubbele houten jacuzzi's. Maar in het pand vlak naast de Madoutoren is plaats voor een tweede kamer. Omdat die het budget overschrijdt, startte Belgiës eerste bierspa - die Good Beer Spa zal heten - een crowdfundingcampagne.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Resto & Bar , Good Beer Spa , crowdfunding bierspa

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni