Elsene op zoek naar uitbaters voor Frit Flagey

© GR
| In 2013 verkreeg Thierry De Geyt opnieuw een vergunning van zeven jaar om op het Flageyplein in Elsene het frietkraam ‘Frit Flagey’ uit te baten. Die loopt eind juni van dit jaar af en dus kunnen geïnteresseerden een gooi doen naar de overname van het bekende frietkraam.

De frituur ‘Frit Flagey’ op het Flageyplein in Elsene krijgt vanaf juli dit jaar misschien nieuwe uitbaters. Dan verloopt de zevenjarige verblijfsvergunning van huidig zaakvoerder Thierry De Geyt. Hij is al bijna 30 jaar de sterke man achter het frietkraam en kandidaat voor een nieuwe termijn. Ten laatste op maandag 20 april om 12 uur wil de gemeente de offertes van alle geïnteresseerden in haar bezit hebben.

Frit_Flagey
© Gemeente Elsene

In 2013 verkreeg Thierry De Geyt opnieuw een vergunning van zeven jaar om op het Flageyplein in Elsene het frietkraam ‘Frit Flagey’ uit te baten. Die loopt eind juni van dit jaar af en dus bestaat de kans dat het bekende frietkraam nieuwe uitbaters krijgt. Want de gemeente lanceert op haar website een oproep voor kandidaat-overnemers.

Al wil De Geyt zelf er graag nog een termijn bijdoen. In totaal kwamen al een vijftal geïnteresseerden zich informeren. Ten laatste op maandag 20 april om 12 uur wil de gemeente alle offertes in haar bezit hebben.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?