Hotspots: Watermaal-Bosvoorde

Volgend jaar beroeren de gemeenteraadsverkiezengen de hoofdstad weer. In afwachting zet BRUZZ om de twee weken een van de negentien gemeenten in de schijnwerpers. Deze week: Watermaal-Bosvoorde.

1598 HOTSPOTS le coriandre
© le coriandre

Le coriandre

Een gastronomisch restaurant uitgebaat door een gepassioneerd koppel dat de taken onder elkaar verdeelt: mevrouw Agnès in de zaal, meneer Damien in de keuken. Middelburgstraat 21.

1598 le canard sauvage

Le canard sauvage

Het gedroomde adres om artisanaal bier te proeven of voor een snelle hap na een wandeling in het bos. Het concertprogramma is ook de moeite. Terhulpsesteenweg 194.

1598 charle-albert-light
© ma2

Charle-Albertkasteel

Architectuurparel in eclectische stijl, gebouwd aan het einde van de negentiende eeuw. Tegenwoordig in privébezit, maar toch de moeite om eens te bekijken. Charle-Albertlaan 7.

1598 km10
© km10

KM10

Deze fietsenwinkel imponeert door zijn aanbod. Je kan zelfs je fiets komen wassen in de ‘eco-bike-wash’ ter hoogte van de parking, gratis en de klok rond. Vorsterielaan 10.

De Ronde: Watermaal-Bosvoorde

Een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen, slaat BRUZZ zijn tenten op in de negentien gemeenten. Dit is de gemeente WATERMAAL-BOSVOORDE.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?