Keukenbrand legt Elsens restaurant My Tannour lam

© My Tannour via Facebook
| Een doordeweekse avond bij My Tannour.

In het populaire restaurant My Tannour op een boogscheut van het Flageyplein heeft een kleine brand gewoed. Voorlopig kan je er geen Syrische streetfoodgerechten meer afhalen. De uitbaters doen hun best om de schade zo snel mogelijk te herstellen.

De accidentele brand ontstond vrijdag omstreeks 15.30 in de keuken, bevestigt brandweerwoordvoerder Walter Derieuw. "De vlammen verspreidden zich via de afzuigkap in de ventilatieschachten. Om het pand te betreden, moesten de brandweermannen ook een rolluik kapotmaken."

Hoewel het vuur snel gedoofd was, blijft de schade aanzienlijk. Behalve het rolluik moeten ook de oven, de schouw, de dampkap en het ventilatiesysteem vervangen worden. Dat noopt de uitbaters om het filiaal in Elsene voorlopig te sluiten.

"De timing is niet ideaal. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk terug open te gaan. Wie niet kan wachten, kan uiteraard in ons filiaal in Sint-Gillis terecht", laat het restaurant weten. Ook in de food hall Wolf kan je nog proeven de Syrische gerechten van My Tannour.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?