Restaurantketen Pret à Manger wil filiaal openen in Zuidstation

© Jef Van de Veire - BRUZZ
| Het drukke Zuidstation krijgt binnenkort een nieuw restaurant.

De Britse restaurantketen Pret à Manger opent binnenkort een eerste Belgische vestiging in het Zuidstation. De keten zou ook een tweede vestiging willen openen in het Centraal Station. Maar het blijft voorlopig bij plannen.

Het wordt drummen in de Brusselse stations. Liefhebbers van restaurantketens kunnen nu al hun hart ophalen bij restaurants van Panos, Exki, McDonald's of Quick of bij de koffieketen Starbucks. Binnenkort opent in het Noordstation een vestiging van de fastfoodgigant KFC en nu blijkt dat de Britse restaurantketen Pret à Manger ook een restaurant wil openen in een station.

De keten, bekend in het buitenland voor "de snelle maar gezonde hap", zou een plekje op het oog hebben aan de internationale terminal van het Zuidstation. Dat schrijft de zakenkrant L'Echo op basis van welingelichte bronnen. Al wil het bedrijf dat niet bevestigen.

Een tweede vestiging zou ook al in de maak zijn. Het bedrijf wil mogelijks een filiaal openen in Brussel-Centraal.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?