Versoepeling van de coronamaatregelen: sinds 8 mei 2021 mogen cafés en restaurants hun terrassen opnieuw plaatsen

| Versoepeling van de coronamaatregelen: sinds 8 mei 2021 mogen cafés en restaurants hun terrassen opnieuw plaatsen.

Om de Brusselse horeca te steunen, kunnen personen die naar een café of restaurant gaan, gebruik maken van een goedkopere taxirit. Dat maakten taxibedrijf Taxis Verts en de Brusselse horecafederatie bekend. Geïnteresseerden ontvangen dan een rit ter waarde van 10 euro.

De horecafederatie en Taxis Verts bundelen hun krachten om de Brusselse horecasector, die zwaar getroffen is sinds het begin van de gezondheidscrisis, een boost te geven. Het taxibedrijf zet daarvoor 50.000 euro aan taxiritten opzij. "We willen restaurants en bars in Brussel steunen die, net als de taxisector, een zeer moeilijke periode doormaken sinds het begin van de gezondheidscrisis", zegt Jean-Michel Courtoy, CEO van Taxis Verts.

Leden van de Brusselse horecafederatie zullen hun klanten taxiritten ter waarde van 10 euro kunnen aanbieden, zodat ze van en naar restaurants en bars kunnen gaan met de taxi. De korting, in de vorm van een promotiecode, is bruikbaar voor een bestelling met de Taxis Verts-applicatie. " Met deze samenwerking willen we bijdragen tot de hervatting van de activiteit in onze respectieve sectoren door het voor de Brusselaars gemakkelijker te maken om zich te verplaatsen", aldus Courtoy.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni