Garnaalkroket

| De jury van culinaire journalisten kennen punten toe op basis van verschillende criteria zoals de knapperigheid, maar ook de smeuïgheid, de smaak en de kwaliteit van de garnalen.

Visit.brussels organiseert op maandag 22 oktober 2018 de eerste Brusselse wedstrijd voor de lekkerste garnaalkroket. Een jury van culinaire journalisten die wordt voorgezeten door chef-kok Pierre Wynants zal in het restaurant Comme Chez Soi tijdens een blinde smaaktest bepalen welke Brusselse restaurateur de beste garnaalkroket maakt.

Meer dan twintig chefs dingen op 22 oktober mee naar de titel van "beste garnaalkroketten in Brussel". Om deel te nemen aan de wedstrijd moeten de kandidaten wel aan enkele voorwaarden voldoen.

Hij of zij moet uitbater zijn van een restaurant, taverne, winkel of foodtruck op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de typisch Belgische delicatesse moet als "huisbereid" op de kaart worden aangeboden.

De jury van culinaire journalisten kennen punten toe op basis van verschillende criteria zoals de knapperigheid, maar ook de smeuïgheid, de smaak en de kwaliteit van de garnalen.

Op 22 oktober omstreeks 17 uur wordt de winnaar van de eerste editie bekendgemaakt in restaurant Comme Chez Soi.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Resto & Bar , garnaalkroket , visit.brussels , Comme chez Soi

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni