| The Bar by Autoworld

Autoworld opent zomerterras met zicht op het Jubelpark

TIP
© BRUZZ
30/06/2020

Vanaf 1 juli opent onder de zuilen van het museum Autoworld een volledig overdekt zomerterras. Sinds januari mag je niet meer parkeren op de Esplanade. Je geniet tijdens je bezoek dus van een onbelemmerd zicht op het Jubelpark en de triomfboog.

Niet alleen een zomerterras, maar ook verschillende evenementen moeten je deze zomer uit je kot doen komen. Vanaf 1 juli viert Autoworld het 70-jarig bestaan van de allereerste Porsche, de 356. Zo'n twintigtal modellen zal de geschiedenis schetsen van deze legendarische sportwagen. Daarnaast zal een exclusieve oldtimer elke dag om 14u stipt een ritje maken over de Esplanade voor het museum. Dit wanneer de weersomstandigheden het toelaten. Kinderen kunnen elke dag van 14u tot 18u hun gewenste auto uit LEGO bouwen. De mooiste creaties zullen in het museum worden tentoongesteld.

Je kan tussen 11 en 18 uur op het terras terecht voor een hapje en een drankje. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot lunch.

Eigenaars van oldtimers zijn op zondag 12 juli tussen 10u en 14u meer dan welkom voor ‘Cars & Coffee’. Naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Porsche 356 – 70 years’ krijgen de eigenaars van een Porsche 356 gratis toegang tot het museum en een kop koffie op vertoon van het kentekenbewijs. Tijdens al deze evenementen zal er worden toegezien op het naleven van de hygiënische voorzorgsmaatregelen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Events & Festivals , Resto & Bar , Jubelpark , Autoworld

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni