BRUZZ DJ's op Oosthoek Live: Masala

Masala is een vaste waarde bij BRUZZ. Op 4 oktober draait hij je warm voor een fantastisch weekend in Dilbeek.

Masala eet, drinkt, ademt en leeft muziek. Toen hij op zijn 12e zijn eerste plaat kocht, wist hij wat te doen: muziek delen met zo veel mogelijk mensen. Afkomstig uit een muzikale familie, zijn vader was diskjockey in de jaren 70, ontwikkelde hij een immens brede smaak.

Sindsdien is Masala een bekend gezicht in het muzikale landschap. Hij presenteert bij Studio Brussel en is als muziekredacteur aan de slag bij BRUZZ. Ook host hij een podcast, Kratkruipers, waarin hij verhalen gaat halen bij vinylverzamelaars over het hele land.

Verwacht je aan de nieuwste releases, classics en lang vergeten parels.

  1. Favoriete song: Aller tijden? Verdomd moeilijk. Voor elk moment is er wel een nummer en er worden dan ook nog eens elk moment nieuwe nummers gemaakt. Maar als ik dan toch moet kijken naar welk nummer er héél erg vaak in m’n sets zit, is het toch wel ‘Fela Kuti - Expensive Shit’.
  2. Droomplek om ooit te draaien: Hoe groot is je moeder haar slaapkamer? Neen, serieus. Als een publiek goesting heeft om te dansen en het hen niet uitmaakt of ze de nummers kennen, maar gewoon meesurfen op de vibe, is het steeds een droom die uitkomt.
  3. Met welke DJ wil je een back to back doen: The Gaslamp Killer, al zou ik nooit kunnen volgen. Tenzij ik eerst een palletje Monster in m’n bek teug.
  4. Welke muziek kunnen Oosthoek Live gangers verwachten van je:Verwacht niks en laat je verrassen!
  5. Welk nummer ga je nooit draaien: Een zekere Dimitri & Mike uit Willebroek maakten ooit een versie van hun favoriete Clouseau single, ik stel voor dat je die zelf thuis eens opzoekt en mij met rust laat.
  6. Waar kunnen mensen je in oktober nog zien draaien: In de AB! AL is het daar vaak eerder ‘horen draaien’, want je staat daar gezellig in een hoekje. Al mogen ze ook hun best doen en eens komen zwaaien op het concert van Sarathy Korwar en dat van Theon Cross.
  7. Grote voorbeeld in de DJ wereld: Ik zou willen zeggen: ik laat me niet leiden door wat anderen doen, maar ik moet bekennen: gasten als The Gaslamp Killer, Lefto, Mr. Scruff of zelfs de jonge Victor De Roo hebben me de laatste jaren toch telkens verbaast met hun muzikale selectie.
  8. Favoriete plek in Brussel/De rand: Zowat elke platenzaak in de stad, en die zijn er hier gelukkig nog veel.

Masala hoor je iedere andere maandag op BRUZZ. Meer info klik hier.

DJ Masala
© RDB

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?