| Core Festival 2022

Het Berlijnse trio Moderat, Amerikaanse rapper JPEGMAFIA, Masego, Jayda G en Sherelle. Dat zijn de vijf nieuwe namen die Core Festival toevoegt aan de affiche voor de tweede editie van het festival in het Brusselse Ossegempark. Zij vervoegen Angèle, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Unknown Mortal Orchestra en vele anderen tijdens Pinksterweekend 2023.

Het CORE Festival vindt op zaterdag 27 en zondag 28 mei plaats aan de voet van het Atomium, te midden in de groene omgeving van het Ossegempark. Het festival pakt nu uit met vijf nieuwe namen die aan de affiche worden toegevoegd.

Het Berlijnse trio Moderat brengt op zondagavond hun donkere, dansbare beats en innemende vocals naar Brussel en tekent voor een must-see op de Ardo stage. Masego brengt op zaterdag 27 mei de Ardo stage in hogere sferen met zijn ‘TrapHouseJazz’.

Zondag betreedt de Canadese Jayda G de AltVerda stage om er het Groentheater te betoveren met haar zomerse vibes en zonnige beats. Rapper, zanger en producer JPEGMAFIA uit Brooklyn is dezelfde dag dan weer te zien op de Endoma stage, terwijl Sherelle een feestje zal bouwen op het snijvlak van footwork, jungle en drum ’n bass aan de Orlo stage.

Gerenommeerde artiesten uit binnen- en buitenland

Reeds aangekondigd voor zaterdag 27 mei waren Angèle, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), PinkPantheress, The Blessed Madonna, HAAi, Romy, Yussef Dayes, DOMi & JD Beck en Eliza Rose. ​Op zondag 28 mei tekenen Moderat, alt-J, Little Simz, Goldband, Channel Tres, Honey Dijon, Unknown Mortal Orchestra, KOKOROKO, JPEGMAFIA, Denis Sulta, Joy Orbison, Jayda G, Olivia Dean en Sherelle present in het Ossegempark.

Tickets voor CORE Festival zijn te koop via corefestival.com. Een dagticket kost 82 euro, een weekendticket is verkrijgbaar vanaf 147 euro. Core Festival is een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni