Couleur Café lost zestien nieuwe namen

© Kevin Van den Panhuyzen
| De laatste editie van Couleur Café in 2019

Twee maanden voor de start van het festival lost de organisatie van Couleur Café zestien nieuwe namen. Onder meer Sampa the Great, rapper Bas en AJ Tracey staan nu naast Zwangere Guy en Shaggy op de affiche.

In het weekend van 24 tot en met 26 juni palmen de podia van Couleur Café het Ossegempark naast het Atomium nog eens in, na twee jaar afwezigheid door de coronapandemie. Namen als Zwangere Guy, Stikstof, Dub Inc en Fally Ipupa waren al bekendgemaakt. Ook Shaggy en Youssou N'Dour behoren tot de headliners.

Vandaag lost Couleur Café zestien nieuwe namen. Vrijdag zullen Blackbird Soundsystem en Manudigital op het podium staan. "Wie het graag wat tropischer aanpakt, kunnen we die dag ten stelligste Cimafunk aanraden, Afro-Cuban funk op zijn best," klinkt het. Ook AJ Tracey en Sampa The Great staan die dag op de affiche.

Zaterdag treedt de Amerikaanse rapper Bas op. Ook Niveau4, het hiphopproject van Couleur Café, is opnieuw van de partij met dit jaar: Rare Akuma, Dushima, Shaka Shams, Narko T, Stace, Roswein, RonnyHuana, en Commander Spoon.

Van de reguliere tickets is zestig procent al de deur uit. Couleur Café heeft nog ongeveer 800 tickets voor de camping.

Couleur Café 2022

Op 24, 25 en 26 juni nam Couleur Café opnieuw zijn intrek aan het Atomium. Ook BRUZZ was er bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Herbeleef Couleur Café hier.
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?