1761 Couleur2 Cafe2019

Couleur Café breidt camping uit en lost nieuwe namen

© Belga
31/03/2022

De camping van Couleur Café wordt uitgebreid met duizend extra plaatsen. Enkele dagen geleden waren alle kampeerplaatsen namelijk al volzet. Er is nog goed nieuws, want het Brusselse wereldfestival maakt ook zeven nieuwe namen bekend.

Wie vreesde dat er geen plaats meer was op de camping, kan opgelucht ademhalen. Couleur Café voegt een bijkomende zone toe waar duizend festivalgangers hun tentje kunnen komen opzetten. Er is zelfs een beperkt aantal plaatsen voor campers en caravans.

De line-up van Couleur Café breidt intussen verder uit. Een ding lijkt zeker: er zal stevig gedanst worden. Op vrijdag 24 juni mag de Franse Blaise Fayah en dancehallfeestje geven, weerklinkt de dub van Stand High Patrol en de Zuid-Afrikaanse Black Motion sluit op de Black Stage af met haar afrohouse.

De Nigeriaanse scene wordt op zaterdag uitgebreid met de komst van Rema en de Angolese kuduro-sensatie Pongo is ook van de partij. Op zondag 26 juni tenslotte trakteert Zion Train op een dubfeestje en mag wereldvermaard Brussels dj-genie Lefto Early Bird de boel afsluiten.

Intussen zijn 60 procent van de reguliere combitickets ook de deur uit. Wie al een ticket had gekocht voor Couleur Café 2020 of 2021, kan dit nog steeds inruilen voor een voucher of kan het ticket gewoon behouden voor dit jaar.

Couleur Café 2022

Op 24, 25 en 26 juni nam Couleur Café opnieuw zijn intrek aan het Atomium. Ook BRUZZ was er bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Herbeleef Couleur Café hier.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni