Het paviljoen waar Bar Eliza in gevestigd is, wordt verbouwd. Toch is de populaire zomerbar nog niet toe aan haar laatste editie. “Bar Eliza blijft voortbestaan al is dit de laatste editie in haar huidige vorm”, zegt initiatiefnemer Koen Depaepe.

De populaire pop-up zomerbar Bar Eliza in het Koekelbergse Elisabethpark ging vandaag opnieuw van start, net zoals het parkfestival Plazey.

Het paviljoen waarin Bar Eliza gevestigd is, wordt samen met de nabijgelegen kiosk verbouwd in 2020. Daardoor was het lange tijd onzeker of Bar Eliza kon blijven voortbestaan. Het parkfestival Plazey, dat normaal in juni plaatsvindt, werd verschoven naar vandaag om de zomerbar op die manier een waardig afscheid te geven.

Initiatiefnemer Koen Depaepe verzekert nu dat Bar Eliza haar laatste kaarsje nog niet heeft uitgeblazen. “Bar Eliza blijft voortbestaan, al is dit de laatste editie in haar huidige vorm.” Volgend jaar zal de bar waarschijnlijk niet openen maar vanaf 2021 staat ze weer paraat. “De locatie is wel nog niet bekend. We staan open om samen te werken met verschillende partners in Koekelberg”, aldus Depaepe.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Events & Festivals , Bar Eliza , Elisabethpark

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni