| Horst Arts & Music staat bekend om zijn kunstzinnige aanpak.

Horst Arts & Music Festival stelt eerste helft line-up voor

© Belga
14/12/2022

Horst Arts & Music Festival heeft woensdag de eerste namen gelost voor de editie van volgend jaar. Onder meer Job Jobse, Walrus en Nosedrip zakken tussen vrijdag 5 en zondag 7 mei af naar de Asiat-site in Vilvoorde.

Horst staat bekend om zijn kunstzinnige aanpak: elektro, dance en technomuziek worden er afgewisseld met architectuur en tentoonstellingen. Gestart aan het kasteel van Horst in Holsbeek, groeide het evenement in Vilvoorde uit tot een vaste waarde in de festivalwereld. Jaarlijks maken zowat 10.000 bezoekers er hun opwachting.

De namen van 38 artiesten werden bekendgemaakt. Sommigen onder hen spelen een gezamenlijke set, bijvoorbeeld DTM Funk & Errol, Nosedrip & Aroh en Shanti Celeste. Grootste naam onder de aankondiging is Job Jobse, die vorig jaar ook van de partij was. "De ambitie voor 2023 is een opwindende line-up met veel verschillende sounds, van zowel internationale als lokale artiesten", zegt programmator Simon Nowak.

Tickets voor zaterdag zijn uitverkocht; vrijdag-, zondag- en weekendtickets zijn nog te koop. In februari wordt het volledige kunstenprogramma bekendgemaakt. Voor meer namen van bands en artiesten is het nog wachten tot maart.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Events & Festivals , Cultuurnieuws , Horst , Arts & Music , Vilvoorde , Asiat-site

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni