Line-up megarave Paleis 12 bekend, tickets vliegen de deur uit

© Simon Leloup
| Fuse zakte ook voor hun 25ste verjaardag al eens af naar Paleis 12.

Alle dj's die Paleis 12 gaan platspelen tijdens de ravenacht van Fuse en Kompass Klub zijn bekend. De ticketverkoop is gestart en het gaat snel. Alle goedkoopste formules zijn al de deur uit.

Het belooft een stevig feest te worden in Paleis 12. De concertzaal op de Heizel verwelkomt op 12 oktober twee van 's lands beste clubs: de Brusselse danstempel Fuse en de Gentse technoclub Kompass Klub.

De volledige line-up is intussen bekend. Internationale top-dj's als Solomun, Adana Twins, Joris Voorn, Maceo Plex en Pan-Pot tekenen al present. De dj's staan garant voor 12 uur feest.

Op 30 juli ging de ticketverkoop van start en de goedkoopste formules, tussen de 29 en de 24 euro, zijn al meteen uitverkocht. Er blijven wel nog tickets over aan hogere prijzen. Nog voor de verkoop van start was gegaan, registreerden de organisatoren al 6.300 geïnteresseerden. Er kunnen in totaal 15.000 mensen binnen in Paleis 12.

> RAVE REBELS
12/10, Paleis 12

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

OPROEP: Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en wie weet win jij een van onze 10 prijzen! Neem nu deel..

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?