Listen Festival bouwt feestje in tunnelcomplex onder het Louizaplein

© BRUZZ
28/11/2023
Updated: 28/11/2023 17.04u

Een jaarlijkse afspraak met de beste dj’s op unieke locaties: dat is Listen Festival in Brussel. Na vorige week een eerste reeks namen en evenementen te hebben aangekondigd, pakt het festival nu uit met wat de apotheose van hun feestweek moet worden: een ‘full-on’ rave in drie tunnels van het tunnelcomplex onder het Louizaplein.

'Listen presents The Tunnels', zo zal het ondergrondse feest heten dat doorgaat op zondag 31 maart. Op de affiche staan een aantal van de meest gevraagde dj’s van het moment: VTSS, Hector Oaks, C.J. Bolland B2B Nosedrip, Paul Seul, Burenhinder, Crystalmess, Emily Jeanne, EMILIJA en nog veel meer.

Ravers kunnen helemaal losgaan, want maandag 1 april is een feestdag. Dat is geen grap: die dag valt volgend jaar op Paasmaandag.

Tickets voor de verschillende events van Listen 2024 gaan op dinsdag 5 december om 11u in de verkoop. Het festival vindt plaats op verschillende locaties in Brussel van 26 tot 31 maart 2024.

Vorige week deelde het Brusselse festival al een eerste reeks evenementen en namen van de line-up. Met concerten en dj’s wil het een eclectisch festival zijn met verschillende genres aan elektronische muziek.

Internationale uitstraling

Bij de vorige editie kwamen ongeveer 20.000 feestvierders naar Brussel, waarvan meer dan 60 procent afkomstig van buiten het Brusselse gewest. Met meer dan 20 procent buitenlandse bezoekers in 2023, wil Listen nog meer buitenlandse bezoekers aantrekken voor de editie van 2024.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni