Ook Paradise City slaat jaartje over

© PhotoNews

Het elektronische muziekfestival Paradise City, dat van 26 tot en met 28 juni zou plaatsvinden in Steenokkerzeel, een jaar uitgesteld. Aangekochte tickets blijven geldig in 2021. Wie het geld van het aangekochte ticket echt nodig heeft, kan een terugbetaling aanvragen.

Paradise City is een festival dat omwille van zijn ecologische aanpak al enkele keren in de prijzen viel. Voor de komende zesde editie waren onder meer Charlotte Adigéry, Howling en Kruder & Dorfmeister aangekondigd. De coronacrisis en het verbod op massa-evenementen gooiden roet in het eten.

De aangekochte tickets blijven automatisch geldig voor de editie van 2021. Wie op een andere festivaldag wil komen dan men dit jaar van plan was, dient via het ticketbureau Paylogic een voucher aan te vragen waarmee men van festivaldag kan veranderen.

Terugbetaling: alleen wanneer echt nodig

Wie het festival financieel wil steunen, kan dit doen door het bedrag van het aangekochte ticket geheel of gedeeltelijk te doneren. Deze bedragen zullen in 2021 exclusief gebruikt worden voor nieuwe duurzame initiatieven. Wie het geld van het aangekochte ticket echt nodig heeft, kan evenwel terugbetaling vragen.

De organisatoren staan achter de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad om alle massa evenementen te schrappen tot eind augustus, maar de afgelasting wordt omschreven als "een hele zware klap voor onze organisatie". "Het wordt financieel een moeilijk jaar, want ons inkomen zal gewoon verdampen", aldus de organisatoren.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?