| Brosella Festival in het Osseghempark.

Volledige line-up Brosella Festival bekend: focus op urban etno en jazz

RV
© BRUZZ
24/04/2023

De organisatoren van het Brosella Festival hebben maandag de laatste namen van de line-up bekendgemaakt. Het muziekfestival vindt plaats op 8 en 9 juli in het Osseghem Park. Adja, Wajdi Riahi trio, Echoes of Zoo, Overseas, Hiraeth, Bl!ndman en Toasaves vervolledigen de affiche.

"Deze Belgische artiesten zullen, samen met 10 internationale acts, een rijke afwisseling bieden van de hedendaagse jazz en urban etno scene", aldus de organisatoren.

Op de eerste dag worden Toasaves, Hiraeth en Echoes of Zoo verwacht, en ook The Unthanks, San Salvador, Sam Amidon, Trio Da Kali & North Sea String Quartet en Alune Wade. "Het zaterdagprogramma bewijst dat er niet één soort urban etno bestaat, maar integendeel vele variaties kent, verspreid over de hele wereld", benadrukken de organisatoren.

Zondag 9 juli staat integraal in het teken van jazz in al zijn vormen, met artiesten waaronder Adja, Wajdi Riahi trio, Overseas, Bl!ndman plays Moondog en internationale groepen als Fred Hersch trio, Binker Golding Quintet, Camilla George en Yazz Ahmed.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni