'Bad Boys for Life' blijft Amerikaanse box-office aanvoeren

© PhotoNews
| Adil El Arbi en Bilall Fallah bij de release van hun film 'Bad Boys for life' in Los Angeles op 14 januari 2020.

De film "Bad Boys for Life" van de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah blijft de Amerikaanse box-office aanvoeren, zo blijkt uit de ramingen die het gespecialiseerde bedrijf Exhibitor Relations zondag heeft verspreid.

De derde film in de "Bad Boys"-reeks, met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrollen, bracht in zijn openingsweekend al 60 miljoen dollar op in Canada en de Verenigde Staten. Een week later blijft de kassa rinkelen. Het voorbije weekend was het Hollywooddebuut van het Belgische duo El Arbi en Fallah opnieuw goed voor 34 miljoen dollar.

Op de tweede plaats volgt "1917", de oorlogsfilm van regisseur Sam Mendes. Deze favoriet voor de Oscars bracht 15,8 miljoen dollar in het laatje. "Dolittle" maakt de top drie compleet met 12,5 miljoen dollar aan inkomsten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?