| De industriële setting van Studio CityGate in Anderlecht wordt het decor van GATE. Dat moet mensen aan het einde van de zomer toch een beetje een Couleur Café-gevoel geven.

Couleur Café pakt uit met GATE aan het eind van de zomer

GR
© BRUZZ
25/06/2021

Geen Couleur Café dit jaar. De coronacrisis laat het niet toe om in het Osseghempark een nieuwe editie van Brussels bekendste muziekfestival te laten doorgaan. Maar de organisatie blijft niet bij de pakken zitten en organiseert aan het einde van de zomer GATE. Dat moet op een kleinere schaal iedereen toch even onderdompelen in de typische Couleur Café-sfeer.

GATE zal doorgaan tijdens de laatste week van augustus (26-29) en de eerste week van september (2-5) op de terreinen van Studio CityGate in Anderlecht. Het gloednieuwe evenement zal bol staan van de vertrouwde Couleur Café-ingrediënten: muziek in combinatie met heel wat randanimatie en lekker eten. Muzikaal zullen er verschillende stijlen hoorbaar zijn, van rap en reggae tot soul, jazz en funk.

Alle tickets voor donderdagen, vrijdagen en zaterdagen gaan in voorverkoop de deur uit voor 18 euro. Aan de kassa zal de prijs 25 euro bedragen. De twee zondagen zijn gratis opendeurdagen, zonder concerten, maar wel met verschillende activiteiten. Op 2 juli worden de eerste namen bekendgemaakt en start ook de ticketverkoop via de website van het evenement.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni