BRUZZ ICE

Fuse lanceert nieuwe editie van XRDS-festival onder Anderlechts viaduct

1c4b4020-xrds.jpg
© Fuse
© Fuse

Van 19 tot 20 augustus zullen techno en house-enthousiastelingen opnieuw alle remmen kunnen losgooien op het zomerfestival XRDS. 43 artiesten, van beloftevol talent tot gevestigde waarden uit binnen- en buitenland, zullen het beste van zichzelf geven in het Vijverspark onder de viaducten van Anderlecht.

“Een viering van verfijnde elektronische muziek in een unieke onder-de-brug-setting in Brussel.” Zo omschrijft Fuse-zaakvoerder en organisator Steven Van Belle de nieuwe editie van festival XRDS. Op drie podia zal twee dagen lang het volledige spectrum van elektronische muziek worden bestreken.

Het programma is gericht op het tonen van een divers aanbod aan talent van opkomende artiesten tot alom bekende namen. Hoogtepunten dit jaar zijn het eerste back-to-back optreden van Dasha Rush en Adriana Lopez, de Duitse Ellen Alien en het samenwerkingsdebuut tussen Freddy K en The Lady Machine, maar ook daarnaast zijn er nog veel noemenswaardige artiesten.

XRDS belooft alvast zijn bezoekers dit jaar te verrassen: of je nu een doorgewinterde festivalganger bent of een nieuwkomer in het techno-universum. Als kers op de taart zullen er ook op beide dagen afterparties plaatsvinden in de Fuse, waardoor festivalgangers “hun nachten in stijl kunnen afsluiten”.

jef1623 XRDS viaduct Anderlecht c Heleen Rodiers

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?