Februari belooft een drukke partymaand te worden. Op zaterdag kan je Donato Dozzy gaan checken in de heropende Fuse en in de C12 vieren ze het hele weekend hun vijfde verjaardag. Maar ook op onderstaande plekken kan je dit weekend terecht voor een drankje en een dansje.

DONDERDAG 2 FEBRUARI TOT ZONDAG 5 FEBRUARI

Chouette Festival 2023

Vier dagen lang concerten en dj-sets meepikken op verschillende locaties in Sint-Gillis en Anderlecht? Chouette! Op donderdagavond kan je terecht in Antidote voor optredens van onder andere Jazmyn en M.Chuzi. Vrijdagavond kan je op dezelfde plek terecht voor de afterparty. Ook in het cultureel centrum Jacques Franck valt er op vrijdag- en zaterdagavond vanalles te beleven. Op zondagnamiddag spelen vier groepen op vier verschillende plekken in Sint-Gillis. Tickets zijn voor ieder event afzonderlijk te koop, een mooi overzicht daarvan vind je op het Facebook-event.

VRIJDAG 3 FEBRUARI

AYA NAKAMURA • SHOWCASE • BIRDY • FRI 03 FEB

Of deze artieste nog een introductie nodig heeft? Dat betwijfelen we! Aya Nakamura zakt af naar de Birdy om haar kersverse album DNK voor te stellen. Als je erbij wil zijn, kan je best asap gaan aanschuiven, want tickets worden enkel aan de deur verkocht. We told you so!

Bruxelles 360º : Krystal Klear, Darius & EMJIE au Mirano

De naam doet al verklappen dat het om meer dan een simpele soirée gaat. Bij de 360° feestjes in de Mirano gaat het namelijk om een full experience, waarbij de dj in het midden van de zaal staat. De muziek wordt verzorgd door Krystal Klear, Darius en EMJIE. Meer info en tickets vind je via deze link.

ZATERDAG 4 FEBRUARI

The Recycle Market

Technisch gezien geen feestje, maar een recycle marktje in een club kan ook behoorlijk feestelijk zijn, zeker wanneer een streepje muziek voorzien wordt op de achtergrond. In de C12 kan je terecht voor een cosy marktje met tweedehands kledij of upcycled juwelen en accessoires. Misschien scoor je er wel iets om op je volgende night out te dragen.

Bal Poussière #3 PARTY @ Le Reservoir

Iedere zondag hoor je ze in hun radioshow op BRUZZ ICE: Funky Bompa, Monstera Occulta en Dj Xogn, die versmolten zijn tot het collectief Bal Poussière. In die show draaien ze muziek die van overal ter wereld komt en die lijn trekken ze ook graag door naar de dansvloer. Kom gerust mee op gratis wereldreis deze zaterdag in le Réservoir bar.

BEAUTIFUL FREAKS

Een feestje dat zaterdag om middernacht start en pas op zondag in de late namiddag eindigt? Dat klinkt als Berlijnse toestanden. Maar het kan ook bij ons, hier in Brussel! Pinguin Society en Basic Moves willen met hun concept Beautiful Freaks aantonen dat de underground club culture springlevend is. Twee platenspelers en een high quality sound, meer moet dat niet zijn. De beautiful freaks die zich aangesproken voelen, kunnen zaterdag terecht in Buda Bxl voor 16 uur dansplezier. Een voorverkoopticket koop je hierzo.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni