Juicy, Coely, Peet en acht andere artiesten voegen zich bij de line-up van Couleur Café

11 20220626 COULEUR CAFE DAG 3 deel 3 11 20220626 COULEUR CAFE DAG 3 deel 3
© BRUZZ
| 11 20220626 COULEUR CAFE DAG 3 deel 3
© BRUZZ
| 11 20220626 COULEUR CAFE DAG 3 deel 3

Juicy, Coely en Peet, drie Belgische artiesten uit de hiphopscene, zijn samen met acht andere artiesten toegevoegd aan de line-up van Couleur Café, maakte de organisatie donderdag bekend. De editie 2023 van het Brusselse festival vindt plaats van 23 tot en met 25 juni aan de voet van het Atomium.

Hiphopfans zullen ook kunnen rekenen op de aanwezigheid van de Amerikaan Earl Sweatshirt. De hiphopscene zal dus goed vertegenwoordigd zijn op de komende editie van het festival, maar Couleur Café zou Couleur Café niet zijn, moest er geen wijd scala aan genres de revue passeren. Zo kondigde de organisatie donderdag ook Compota de Manana aan die “een instant Cubaans zonnetje garandeert”, terwijl de Jamaicaanse superster Protoje zeker indruk zal maken op de reggaemassa's en London Afrobeat Collective de modernste draai aan afrobeat geeft.

Ook Dub muziek zal niet ontbreken dankzij de Italiaanse militante strijders Wicked and Bonny, hun landgenoten Dub Engine en de Franse dubmaestro Bisou. Tot slot raakte ook bekend dat het drum & keyboard housefenomeen Lander & Adriaan op Couleur Café 2023 zal aandraven. Eerder waren al bekende namen als Romeo Elvis, Tayc, Joey Bada$$ en Thundercat bekend.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?