Fuse Imprint, techno label van nachtclub Fuse.

Nachtclub Fuse lanceert eigen techno label 'Fuse Imprint'

19/09/2023

De Brusselse club Fuse lanceert haar eigen platenlabel met de naam Fuse Imprint. Met het label wil Fuse een baken zijn voor techno met releases van zowel opkomende als gevestigde artiesten.

De eerste release is een EP van de BelgischTurkse producer en dj Altinbas met de titel ‘Reshape’. Als resident-dj van Fuse speelde Ahmet Altinbas de laatste jaren een belangrijke rol in de huidige technosound van de club. Daarom zal hij als Fuse Imprintcurator ook mee de krijtlijnen uitzetten voor de visie van het label.

“Deze eerste EP op Fuse Imprint vat voor mij de essentie van een Fuse-avond: intens, gelaagd en meeslepend", aldus Altinbas.

Na Altinbas zal het label releases uitbrengen van de producers Phara (BE) en Dold (SE), twee artiesten die ook al internationaal naam hebben gemaakt in de technoscene.

“Met Fuse Imprint willen we een platform bieden aan onze signature technosound: met fundamenten in het rijke verleden van het genre, maar steeds met een open blik naar de toekomst", vult Steven Van Belle, artistiek directeur van Fuse, nog aan.

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni