Party's tegen een klein prijsje

AS
04/05/2023
Updated: 05/05/2023 08.21u

We gaan eerlijk zijn: dit weekend staat er relatief weinig op de planning. Dat komt natuurlijk omdat er heel wat Brusselse dj's dit weekend op het Horst Festival draaien. Maar gelukkig is er in onze hoofdstad wel altijd iets te beleven. Wij hebben een budgetvriendelijke selectie voor jou gemaakt!

VRIJDAG 5 MEI

Bumpy Ride @ Antidote

Nog meer BRUZZ ICE residents achter de decks dit weekend! Het Bumpy Ride collectief brengt met veel liefde de Londense underground sound naar Brussel. Deze vrijdag voorzien DJ Perception, Big Freak, Hassan Raphael en HAF jou van een rijkelijke portie UK Garage en 2 Step in Antidote. Die portie is trouwens volledig gratis.

HIGH IN TOWN | Paco • Snej • Kabe • Spacebeing |

High Contact Records maakt vrijdagavond de Barrio onveilig tijdens de eerste editie van High In Town. Paco, Snej, Spacebeing en Kabe. Zij brengen eclectische electronische sets waarbij het aan energie niet zal ontbreken! De inkom betaal je cash en kost je voor middernacht €8 en erna €10.

HOSPICE RECORDS X JARDIN W/ soFa elsewhere • 05/05

soFa elsewhere heeft al een breed spectrum aan muzikale genres verkend. Hij mixt grooves van over heel de wereld: afro, brazilian, carribean disco, boogie en electronic dance music maken deel uit van dat spectrum. Vrijdag draait hij all night long in de tuin van Jardin Hospice, dus als je even nood hebt aan een (gratis) vakantie, ben je daar aan het juiste adres.

ZATERDAG 6 MEI

Le Quartier : First Edition

Le Quartier Latin aan het station van Etterbeek organiseert vanaf nu iedere twee weken op zaterdag 'Le Quartier'. Een in- en outdoor event waarbij je geniet van en cocktail van minimal en house muziek, geserveerd door Brusselse dj's: Rorson, Mesomorph, ANTOINE. b2b KLM, Snej en Jumponz voorzien je tussen 16u en 2u van frisse deuntjes. Jij betaalt enkel voor de drankjes, niet voor de inkom.

Meer partytips?

Luister elke vrijdag naar BRUZZ Weekend tussen 16u en 19u op 98.8 FM of via onze livestream.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie