BRUZZ ICE

Partytips: horrornacht, een vroegtijdige Oudejaarsavond en glühwein voor het goede doel

Uitgaan is meer dan dansen alleen. Daag je zelf eens uit en ontdek een community of partyconcept dat je nog niet kende. Met deze tips helpen we je een handje!

VRIJDAG 16 DECEMBER

Los Ninos & Les Bals w/ Andras, Akua ..

Oudejaarsavond valt dit jaar op 16 december, dat is toch wat ze bij Los Ninos en Les Bals beweren. 2022 was tenslotte het jaar waarin het nachtleven heropleefde, dus reden te meer om dit jaar dan ook in stijl af te sluiten. Vrijdagavond nodigen Los Ninos drie dj’s uit verschillende continenten uit in de grote zaal van de C12. Voor Les Bals nemen Alex & Afonso de C11 all night voor hun rekening. Maar daar laten ze het niet bij! Ook Drag Couenne, Judassime en Morphae zorgen voor een performance, een full experience dus. Koop snel je ticket via deze link, 70% van de tickets is al de deur uit! Wil je meer info over de artiesten en performers? Die vind je hier.

DRAG ME TO HELL: BXXXL RESET CLUB

Het feestconcept Drag me to hell, een gekend fenomeen in het Antwerpse nachtleven, zakt deze vrijdag af naar Brussel. De inspiratie voor het concept haalde bezieler Mati Drome uit een horrorfilm. Hij heeft namelijk altijd al een voorliefde gehad voor griezelige dingen en wou deze facinatie overbrengen naar het nachtleven. Hij kruipt zelf achter de booth en wordt vergezeld door G.O.D., Gitzwart vs Papa Wouter (live), Dj Graftak en The Camps. Er is geen vaste dresscode, maar denk glamour, gore, fetisj, drag en trash en dan ben je al goed op weg. So, express yourself en haal dat make-up palette en de latex maar boven. Een ticket kan je via deze link aanschaffen.

VRIJDAG 16 DECEMBER & ZATERDAG 17 DECEMBER

Les Nocturnes de Magnetic Flow

Geen zotte party, wel een echte experience. Magnetic Flow is een unieke ervaring waarbij technologie en kunst hand in hand gaan in de vorm van lichtinstallaties. En onder kunst valt uiteraard ook muziek. Tijdens de nocturnes op vrijdag- en zaterdagavond blaast lokaal dj-talent tussen 19u en middernacht extra leven in de installaties. Op vrijdag doen Lunar Convoy en Vhyce dat, zaterdag is het de beurt aan duo Blossom Culture. Geen betere locatie dan het oude industrieterrein van LaVallée. Een ticketje koop je hierzo.

ZATERDAG 17 DECEMBER

𝕹 𝕰 𝕽 𝕺 𝕮𝖑𝖚𝖇𝖇𝖎𝖓𝖌 ✧ 𝕯𝖊𝖈𝖊𝖒𝖇𝖊𝖗 ✧ 𝖅𝖔𝖚𝖑𝖔𝖚 𝕮𝖍𝖔𝖈𝖔 ✧ 𝖆𝖓𝖉 𝖒𝖔𝖗𝖊

Nieuwe speler op het Brusselse toneel van het nachtleven, deze Nero Clubbing. Een melting pot van muziek die tussen techno, punk en acid flucueert en performances. De performance komt zaterdagavond van Zoulou Choco, die in haar performances tegen racistische, seksistische en homofobe discriminatie strijdt. Ook het gebrek aan vrouwen en historische Afrikaanse figuren in de openbare ruimte vormen een thema in haar voorstellingen. De moeite dus om deze zaterdag naar Café Central af te zakken, voor een experience en dat gratis en voor niets.

Le Reservoir bar invite Bal Poussière 2 édition.

Na een succesvolle eerste editie, laten ze er bij Bal Poussière geen gras over groeien. Zaterdag kan je in de Réservoir bar terecht voor de tweede soirée. Funky Bompa, Monstera Occulta en XOGN all night long behind the decks. Inkom is nog steeds volledig gratis.

ZONDAG 18 DECEMBER

Récolte de Vêtements d'Hiver | Winther Clothing Donation

Vorig weekend was er nog de closing night in La Cabane, dit weekend kan je er terecht voor een goede daad. Er wordt een inzamelactie van winterkledij georganisseerd ten voordele van de non-profit organisatie Source, die zich inzetten voor daklozen en of mensen met een precair levenspad. Dus haal die oude jassen, sokken en sjaals maar boven en zet ze af in de club. Eens je daar bent, trakteer jezelf dan op een glühweintje, die inkomsten gaan ook naar goede doel.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?